Очакваме "Круд 2" през 2017 година

2014-09-10 19:02:00
Очакваме
Снимка: outnow.ch

Киното е едно от любимите ни изкуства, което успява да събуди всички наши сетива. Когато обаче става дума за анимация всичко придобива още по-осезателни граници и емоцията е толкова силна, че сравнението с детската радост е меко казано неподходящо. Не знаем дали при всички е така, но при нас определено се забелязва едно особено вълнение и радост, когато се заговори за анимация и то качествена анимация.

 

 

Поради тази причина няма как да скрием огромния си ентусиазъм от новината, че една от най-свежите анимации за 2013 година ще се сдобие с продължение. Става дума за анимационния проект "Крууд", който всъщност беше свежа приключенска комедия, която проследяваше пътешествието на първото в света семейство. Ето и резюмето на филма, за тези, които са го забравили:

 

"Когато пещерата, която винаги е била техен дом е унищожена и целият им познат досега свят е сринат, семейство Крууд са принудени да потеглят на първото си пътуване към непознатото. Разтърсвани от сеизмична дейност и сблъсъци между поколенията, Крууд са на път да открият невероятен нов свят, изпълнен с фантастични създания, както и бъдеще, което е извън пределите на тяхната фантазия."

 

Е, след като вече със сигурност сте се сетили за какво говорим, няма как да не споменем, че въпросната анимация спечели значителни финансови постъпления както в Съединените щати, така и в България, а общите й световни приходи надвишиха сумата от половин милиард долара. Всичко това логично доведе до решението за продължение на забавните праисторически забавления.

 

За съжаление нямаме много подробности какво да очакваме от втория филм на DreamWorks Animation, който отново ще ни върне в праисторическия свят, но пък за сметка на това имаме скромни жокери. От студиото издадоха единствено, че ще бъдат представени “няколко персонажи, които в последния момент са отпаднали от първата част”. Информатори, близки до проекта издават още, че “продължението ще разшири още повече света на главния герой Груг Крууд и ще покаже първата стъпка в посока създаване на организирано човешко общество”.

 

Добрата новина е, че Никълъс Кейдж, Райън Рейнълдс и Ема Стоун отново ще дадат гласовете си на главните герои Груг Крууд, Гай и Ийп Крууд, което определено е от значение. Друга любопитна информация за филма, която може да ви заинтересова, е и премиерната дата, на която за първи път ще видим "Крууд 2".

 

Официален представител на студиото заяви, че работата по втория “Крууд” протича в момента и заедно с това обяви, че световната премиера на филма ще се състои в края на месец декември, 2017-та година. Това всъщност не е голяма изненада, тъй като сме наясно, че за мащабни проекти като този са необходими доста време и пари, което ни подсеща да ви споделим, че за продукцията са отделени около 150 милиона долара.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия